November 12, 2008

Suksessterte aka Guffekake



Eggehviter 4 stk
Melis 150g

Malte mandler 150g
Bakepulver 1/2 ts

Krem:
Eggeplommer 6 stk
Sukker 150g
Fløte 2 dl
Vaniljesukker 1 1/2 ts

Meierismør 150g

Slik gjør du:
1. Stivpisk eggehviten med melis som has i litt etter litt.
2. Vend inn malte mandler og bakepulver.
Ovnstemperatur: 175 grader
Steketemperatur: ca.30 min.

Krem:
Bland eggeplommer, fløte, sukker og vaniljesukker i en kjele og kok det opp under svak varme. Husk å røre hele tiden slik at det ikke legger seg ved i bunnen. Avkjøl kremen noen timer . Pisk opp det romtempererte smøret bland inn eggekremen. (Den kokte kremen og smøret skal begge ha romtemperatur når det piskes sammen)Kremen fordeles utover kaken og dekoreres med raspet sjokolade.

<3<3<3<3<3<3

ÅÅÅh jeg vil ha! skal prøve å lage en dag :D Kanskje i helga :D

2 comments:

Anonymous said...

det er såå godt :D
nam!

-Siv said...

dæ æ faan slakte me godt da veittu